Hvem er jeg? Og hvorfor Vegansk??

Jeg hedder Stine Ramsey, er 35 år og uddannet sygeplejerske, hvilket har været mit daglige virke siden 2008. - Jeg er født med alverdens skavanker og har altid interesseret mig for planter og deres helbredende virkning, så det har været naturligt for mig, at søge mulige løsninger på mine helbredsproblematikker i planteriget... Det meste medicin kommer jo nu engang fra planteverdende, så hvorfor skulle det ikke have en gevaldig betydning hvad vi fylder os med?  

Jeg er også mor og har, som allerede nævnt, en datter på 9 år - hendes storebror er en 14 årig med hang til computerspil og har udnævnt sig selv Flexiganer, da han kun engang imellem spiser kød, når han er på weekend hos sin biologiske far. Lillesøster er ikke ramt af plantemads-feberen lige så hårdt som storebror og jeg, men nyder ofte godt af den veganske madverden.

 

Jeg selv spiser kun vegansk mad og det hele startede med at jeg forsøgsvis udelukkede animalier fra min kost og på meget kort tid (vi snakker dage her) fik jeg det utrolig meget bedre! Så min konklusion er, at jeg er meget sensitiv/allergisk overfor Mælk, Æg og KØD! - Ja den er god nok, det kan man faktisk godt være (har jeg så senere fundet ud af)...

Som tillæg til den fantastiske plantemad jeg spiser, har jeg fået kontrol over min astma ~ for første gang i årevis! De kroniske smerter min HMS/EDS - og tydeligvis også mine fødevareallergier - giver mig, er også blevet langt bedre og jeg har kunne stoppe med det meste af den daglige smertestillende medicin... Og det er bare lidt af den gevinst jeg har fået, så totalt Win-Win!

 

Min Søn spiser primært vegansk og min datter spiser både plantemad og animalsk, da hendes far spiser animalske fødevare... Datteren er dog meget interesseret i mors plantemad og vælger at få vegansk madpakke med i skole, flere gange om ugen.

 

Her på siden kan du følge med i hvad vi laver i køkkenet og afprøve vores lækre veganske opskrifter, som jeg udvikler - både sammen med ungerne og på egen hånd.😋