Kartoffelsalat

Jeg elsker kartoffelsalat, men har aldrig brudt mig om den olieret, mayonnaise-dressing, som mange bruger til netop kartoffelsalat...

Derfor har jeg, med inspiration fra min søster, lavet en blød, cremet og samtidig luftig Cashewcreme der fungere perfekt og giver en fantastisk lækker, mild, oliefri og frisk kartoffelsalat, som vi elsker her i huset ;)

Du skal bruge:  ~ Giver 850g færdig kartoffelsalat
600g Kartofler (gerne nye danske)
50g Radiser
4 Forårsløg
1-2tsk Grill krydderi (jeg bruger knorrs)
1 portion Cashewcreme
Salt
Peber
Lidt persille til pynt


Hvis du ikke allerede har kogt kartoflerne, så rengør og kog dem som det første, da de skal køle ned før du skære i dem i mundrette stykker og kommer dem i en skål, samt drys grill-krydderiet henover.

Vask grøntsagerne og skær dernæst radiserne i tynde skiver og bland dem med kartoflerne. Jeg plejer at blande Cashewcremen i på dette tidspunkt, hvorefter jeg fintsnitter forårsløg og vender i kartoffelsalaten. Smag til med salt og peber, samt drys med frisk persille - Lad gerne salaten stå og trække en 25-30 minutter inden servering.

Serveres med frikadeller, pølser eller en grøn salat ;)


Velbekomme!