Kikke-Salat aka Vegansk æggesalat

Jeg blev overvældet af en lyst til æggesalat og da knægten kunne høre jeg puslede i køkkenet, kom han ud for at se hvad jeg nu fandt på og han blev svært glad for resultatet af denne kikke-salat, som minder utrolig meget om min animalske version - både i smag og konsistens...

Jeg har ikke angivet mål for mayonnaise, salt eller peber, da jeg - især i pålægssalater - ofte bruger mindre salt og mayo end andre, da jeg fra barnsben har været på saltfattig kost grundet min status som hjertepatient.


Du skal bruge:
240g Kikærter (kogt eller fra dåse) 
2½tsk Karry (mild)
1tsk Gurkemeje
Vegansk Mayo - opskrift her
Salt og Peber


Kikærterne moses med en gaffel, så du har en grov mos med både fintdelte og halve kikærter. Rør karry og gurkemeje, samt lidt salt og peber i kikærtemosen.
Herefter tilsætter du mayonnaisen lidt af gangen til du får den rette konsistens og nu skal du bare smage kikke-salaten til med salt og peber.

Du kan spise den som den er, men den har bedst af at stå i køleskabet minimum 30 minutter inden servering og gerne til dagen efter ;)

Opbevares på køl og holdbar i ca. 5 døgn.


Velbekomme!

Tun-Fri-Salat

Opskriften skal finjusteres, så kommer den....